Mobilabonnementer med musik

mobilsbonnement med musik

De traditionelle mobilabonnementer hvor der kun er taltid og sms’er inkluderet er ikke særlig anvendt længere. Med smartphonens indtog er der åbnet op for en række muligheder som ikke tidligere var muligt, og det er ikke længere nødvendigt med mp3-filer, cd’er og besværlige overførelser.

Hvilke mobilabonnementer er der?

For at få et præcist overblik over hvilke mobilabonnementer man kan vælge i mellem og se hvad der er inkluderet, så anbefales det at kigge på mobilabonnementerne.dk.

Nogle abonnementer har fri musik inkluderet, og ofte koster det ikke særlig meget ekstra, og bestiller du først et traditionelt mobilabonnement og ønsker at købe musik senere, så bliver det noget dyrere.

Grunden til at mobilselskaberne kan sælge tingene så billigt skyldes at de har et særligt samarbejde med musikudbyderne, og da de leverer mange kunder, så får de også tingene til en helt anden pris end hvis man som enkelt person skulle købe ydelsen.

Abonnementer med musik

Følgende selskaber har et tilbud med musik.

  • CBB, Har et samarbejde med Tidal.
  • Telmore, benytter deres eget Telmore Musik.
  • Youse, benytter ders eget YouSee musik.

Streaming kræver data

Hvis der ikke er WiFi tilgængeligt der hvor man skal benytte sin streamingtjeneste, så kræver det at man har data i sit mobilabonnement, men hos både Telmore og Yousee bliver data der bruges til streaming ikke talt med i det samlede forbrug, derfor kan man uden probelemer streame den musik man har lyst til.

Musik i høj kvalitet

Der har været snak om at musik via streaming skulle være af en dårlig kvalitet, men det gælder ikke længere, de produkter der på markedet i dagleverer altid musik i højeste kvalitet.

FashionWeek

Vi elsker mode og skriver gerne om det! Vi har et formål, nemlig at holde alle vores læsere opdateret på de sidste nye trends.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *