MK Olie – vores anmeldelse

MK olie

Personen bag produkterne fra MK olie er er Maybritt Krewald. hun har udviklet en række skønhedsprodukter som tager udgangspunkt i naturens egne stærke kræfter, og har sammensat produkterne så de bliver velbalanceret og hjælper folk med at se dejlige ud og føle sig godt tilpas.

Alle produkterne er baseret på økologiske planeter, som alle er nøje udvalgte, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Tager man et kig på hendes populære produktserie MK oganic pure så udstråler den også eksklusivitet, der er i alt fem produkter, en olie til kvinder (W), en olie til mænd (M) og en olie der kan bruges til hele familien (O). Derudover er der også tilskud af aroniasaft, dette fås i neutral (N) og en variant med tilsat æblesaf (A)

MK organic pure oil

Olien er lavet i flere udgaver for at kunne matche de behov den enkelte har, og er sammensat så man får det rigtige mix uanset om man er mand eller kvinde, og huden vil komme i en perfekt balance. I udgaven til kvinder benyttes sortkommenolie, hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og hørfrøolie, og til mænd er det græskarkerneolie i stedet for sortkommenolie. Alle olierne er koldpressede, og er sammensat så man får en ideel kombination af de essentielel fedtsyrer.

Med et dagligt indtag af olien sikre man sig at ens daglige behov for disse fedtsyrer bliver opfyldt, hvilket ellers kan være svært at opfylde i en travl hverdag, og dette vil resultere i en sundere hud som er mere elastisk. Man skal huske at skønhed starter indefra, og med dette produkt er man godt på vej.

MK organic pure aronia

Aroniabæret udmærker sig ved at være det bær i verdens der indeholder flest forskellige antioxidanter. Det giver dermed immunforsvaret et ordentligt bust og ved at drikke et shot hverdag kan man holde forkølelsen på lang afstand, og holde din krop ung indefra. Det sker ved at Bæret stammer fra Nordamerika men passer også perfekt til det danske klima, og er blevet genopdaget indenfor de seneste år.

Konklusion på anmeldelsen

Vi er som sagt meget positive overfor produkterne fra Maybritt Krewald, og når det kommer til en pæn hud, så skyldes 80 % procent hvad man indtager, altså indefra, og i dag bruges der mange penge på produkter til udevendig behandling, men man får en mere effektiv behandling, hvis man indtager produkter der healer kroppen indefra.

FashionWeek

Vi elsker mode og skriver gerne om det! Vi har et formål, nemlig at holde alle vores læsere opdateret på de sidste nye trends.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *