Teva sandaler til damer

Fælles for alle deres modeller er dog stadigvæk at man kan bruge dem til et aktivt liv, lige meget om man er på cyklen, på stranden, ude på vandet at sejle eller en gåtur i skoven. Selvom man fører et aktivt liv, så kan man med Tevas sandaler få luft til fødderne om sommeren. Oprindeligt …

Anmeldelse

Vurdering: Teva er et 30 år gammelt mærke, og har fra starten af haft fokus på sandaler i høj kvalitet med komfort i højsædet, derfor har Teva typisk været kendt som en sportssandal, men i de senere år har mærket udviklet sig, og i dag kan man også finde nogle mere moderigtige modeller med et virkelig flot look.

Bruger bedømmelser: 2.74 ( 4 bedømmelser)
0

teva dame sandalerFælles for alle deres modeller er dog stadigvæk at man kan bruge dem til et aktivt liv, lige meget om man er på cyklen, på stranden, ude på vandet at sejle eller en gåtur i skoven. Selvom man fører et aktivt liv, så kan man med Tevas sandaler få luft til fødderne om sommeren.

Oprindeligt blev mærket starte i 19 84 i Grand Canyon, og de første designs var lavet af en flodguide i området. Ideen bag var at lave en sandal til vandsport, og den blev også hurtig populær, men kun indenfor vandsport, til andre aktiviteter sad sandalen simpelthen for løs, derfor blev der udviklet på produktet, og man kom op med en løsning hvor flere remme holder foden fast, et system som sidenhen er blevet patenteret,og kun ses på Tevas’s sandaler.

ANbefalede modeller

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*