Mobilabonnementer med musik inkluderet

De traditionelle mobilabonnementer hvor der kun er taltid og sms’er inkluderet er ikke særlig anvendt længere. Med smartphonens indtog er der åbnet op for en række muligheder som ikke tidligere var muligt, og det er ikke længere nødvendigt med mp3-filer, cd’er og besværlige overførelser.

Hvilke mobilabonnementer er der?

mobilabonenment med musikFor at få et præcist overblik over hvilke mobilabonnementer man kan vælge i mellem og se hvad der er inkluderet, så anbefales det at kigge på mobilabonnementerne.dk.

Nogle abonnementer har fri musik inkluderet, og ofte koster det ikke særlig meget ekstra, og bestiller du først et traditionelt mobilabonnement og ønsker at købe musik senere, så bliver det noget dyrere.

Grunden til at mobilselskaberne kan sælge tingene så billigt skyldes at de har et særligt samarbejde med musikudbyderne, og da de lever mange kunder får de tingene til en helt anden pris end man som enkelt person skulle købe ydelsen.

Abonnementer med musik

Følgende selskaber har et tilbud med musik.

Telia benytter Spotify

teliaØnsker man at benytte Spotify, så er det rart at vide at Telia har lavet et samarbejde med dem, og kan tilbyde et abonnement med dette inkluderet til en god priser

Telmore Play

telmoreTelmore har lavet deres egen streamingservice, og det er muligt at downloade en tilhørende App. Data der bruges til streaming tæller ikke med i det samlede dataforbrug.

TDC Play Musik

tdcMed TDC Play  har man også en tjeneste af høj kvalitet og et stort udvalg med masser af musik.

Streaming kræver data

Hvis der ikke er WiFi tilgængeligt der hvor man skal benytte sin streamingtjeneste, så kræver det at man har data i sit mobilabonnement, men hos både Telmore og Yousee bliver data der bruges til streaming ikke talt med i det samlede forbrug, derfor kan man uden probeolmer streame den musik man har lyst til.

Musik i høj kvalitet

Der har været snak om at musik via streaming skulle være af en dårlig kvalitet, men det gælder ikke for de store tjenester, og wimp og spotify leverer altid musik i højeste kvalitet.

 

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*