Indret et moderne børneværelse

I dagens Danmark gør vi alt for at vores børn skal have de godt, men mange af de ting som man kan løbe til børn er ikke altid lige moderne. Indenfor tøj er udvalget af fashion voksende til børn, men når det kommer til legetøj og interiør til børneværelset, så er high end markedet i rivene udvikling, og der er begyndt at komme mere fokus på design og kvalitet fremfor kvantitet.

Det kan være svært at indrette et flot og moderne børneværele

Kigger man ind på de fleste børneværelser, så er det sjældent en fryd for øjet, og går man op i sit hjem, og ønsker at værelset også gerne må have et æstetisk udtryk, så kræver det at man tænke sig om, da børneværelset har rigtig mange funktioner, det er både et soveværelse, legeværelse, opholdsrum også videre, og det kan let komme til at blive rodet, især når børneværelset ofte er blandt boligens mindste rum.

pigeværelse

Sådan griber du det an

Det gælder om at finde en stil som passer ind til resten af boligens indretning, og samtidig har plads til de ting som børn nu en gang skal bruge. Vigtigst af alt er i hvert fald at have en ide om hvad man vil med rummet, ellers ender det tit med at man arbejder i forskellige retninger, hvilket sjældent giver et flot udtryk.

Møblerne spiller en stor rolle, og ved at vælge nogle flotte og funktionelle børnemøbler, så er man allerede kommet langt. Det er her at man skal tænke kvalitet og design fremfor billige løsninger, da kvalitestmøber holder hele banret tid, hvorimod de billige møbler hurtigt kommer til at se træls yd. Når først der er nogle gode basismøbler, så kan værelset sagtens bære at der et legekøkken eller andet legetøj.

Farver – hvad skal man vælge

Mange ønsker et hvidt værelse, og det ser også flot og stilrent ud, men så kan det anbefales at have interiør i farver, da børn godt kan lide farver, og et helt hvidt værelse er ganske enkelt kedeligt. På ditværelse kan man finde en masse flot tilbehør til børneværelset, og her kan man også søge produkter efter farver.

Man skal samtidig være opmærksom på at farver ikke kommer til at kamme over, og går i en retning af hvor børneværelset ligner en stor farvepalet.

De små detaljer gør forskellen

Husk at det er de små detaljer der gør forskellen, og det er dem som er med til at skabe et hyggeligt værelse. F.eks kan et rundt gulvtæppe, eller en hyggelig børnelampe gøre en stor forskel. Det kan være n god ide at inddrage sine børn i processen, og også vælge nogle ting som de også godt kan lide.

2 kommentar

  1. En fin lille guide. Jeg har lige været inde forbi den side i nævner, og må sige den er rigtig fin. Blev lidt friste, og måtte invester i denen Heico kanin lampe http://www.ditvaerelse.dk/heico-kaninlampe-hvid

    Synes bare at den er så fin.

  2. Hej Sisse, vi er helt enig i at kanin lampen fra Heico er virkelig flot, og ud fra egen erfaring kan vi sige at den fungerer perfekt som vågelampe

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*