Find en moderigtig indendørssko

Dyrker du indendørs aktiviteter, så kræver det for det meste at man har en speciallavet sko til dette formål, og desværre for den modebevidste, så er det ikke altid udseendet der er i fokus, men ofte funktionalitet, da det i mange sportsgrene handler om at præstere, og ikke kun om at se godt ud.

Typiske indendørs aktiviteter som vi danskere dyrker er badminton, håndbold og fodbold. Grunden til at der findes mange grimme sko til disse aktiviteter, det skyldes at netop indendørsskoen skal tage højde for en række ting, og dem har vi kigget på i den nedenstående tegning.

indendørsko

Som det fremgår af illustrationen er der mange ting producenterne skal tage højde for, og kunderne foretrækker som regel komfort fremfor en flot udseende. Vi har haft svært ved at finde en indendørssko som vi kan anbefale, og der ikke nogle modeller som sådan følger modens tendenser, ønsker man alligevel at skille sig lidt ud, så har håndboldsko fra kempa masser af glade farver, og man kan på den måde vise sit lidt af sin personlighed. Ellers gælder det for mange af de andre mærker at farverne er lidt triste og kedelige.

Udvalget af moderne løbesko er noget større, og der er også mange der bruger dem til indendørs brug, chancerne for at man kommer til skade er bare meget større, og derfor vil vi advare mod at benytter dem til sportsgrene med masser af retningsskift, da det kræver en god ankelstøtte,og støddæmpning.

Til fitnesstræning og lignende, så kan løbesko sagtens bruges, men igennem tiden har man set masser af ledbåndskader, som er opstået på grund af at man har valgt den forkerte sko.

 

 

2 kommentar

  1. Jeg har selv haft svært ved at finde nogle sko som jeg synes bare er det mindste smarte. Det er tydeligvis ikke noget, som de forskellige producenter har øje for. Jeg har kigget nærmere på dem I nævner fra Kempa, og er faktisk ret glad fro denne, http://www.haandboldbiksen.dk/cyclone-dame-a.aspx

    Nu vil jeg lige undersøge lidt flere steder, men kunne godt finde på at købe netop denne model. Er der andre der ligger inde med gode forslag, så del dem gerne.

  2. @Anne Sørensen, jeg har haft kig på nogle sko fra salming, tror jeg vist at de hedder, men da jeg prøvede dem, så synes jeg alligevel at dem fra kempa var bedre at have på, så derfor slog jeg til og købte dem, selvom de andre var noget flottere. De havde bl.a. en model i pink, som så ret flot ud.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*